Tenerife

You can find an updated picture gallery of the Canary Islands on the right of the blog, with a lot of cool animals, landscapes, mountains and plants. Definitely worth the visit!

Tenerife lizard

Tenerife lizard

For now I just have a short picture-oriented post without too many words, before I return to some more ecology-oriented posts in the next weeks. For now, just enjoy the nice images from a fantastic island.

Stone-loving bird  Turnstone

This entry was posted in General. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tenerife

  1. Kathleen says:

    Ooh, Jonas! Ik ben ook net naar Tenerife geweest! Inderdaad een prachtig eiland, ik was echt aangenaam verrast hoe mooi het er is. Ik had het mij voorgesteld als een echt bomma-en-bompa-eiland, waar niks te zien valt, maar niks is minder waar! Ik heb erorm van genoten, en jij duidelijk ook! 🙂 Groetjes!

    • Ja, écht een prachtige plek! Je moet een beetje uit de buurt van de grote hotelsteden blijven, maar eenmaal daarbuiten is het gewoon prachtig. De bioloog in mij was helemaal onder de indruk. Ik probeer al uit te zoeken wanneer ik nog eens terug kan ;).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s